Fråga Veterinären

Vi samarbetar med Veterinären.nu och FirstVet som tillsammans erbjuder en kostnadsfri tjänst där du kan ställa frågor till erfarna kattveterinärer och kattbeteendeexperter.

firstvet-logo-payoff-color

Veterinären.nu grundades 2009 och är idag Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjursägare. Vårt mål är främja sällskapsdjurs hälsa och välbefinnande genom att sprida information i form av artiklar och besvarande av frågor om sjukdomar, skador och skötselråd på ett språk som alla kan förstå. Veterinären.nu är numer en del av FirstVet som är en veterinärklinik på nätet.

FirstVet erbjuder följande tjänster

Besök FirstVet på firstvet.com eller ladda ned appen till din mobil:

På Veterinären.nu hittar du:

  • Faktabank – här finns våra artiklar om sällskapsdjur uppdelade efter djurslag samt Sjukdomar, Skador och Bra att veta.
  • Forum – här kan du diskutera ditt sällskapsdjurs välbefinnande med likasinnade sällskapsdjursägare.
  • Veterinärkatalog – Vår katalogfunktion innehåller information om alla Sveriges veterinärkliniker så att du lätt kan hitta rätt veterinär nära dig.

Vi är oberoende och främjar djurs hälsa och välmående

All information på FirstVet och Veterinären.nu är seriös, objektiv och kostnadsfri. Det är viktigt att påpeka att det redaktionella innehållet är helt oberoende och att sponsorer och annonsörer inte kan påverka innehållet i texter eller annat material. Allt publicerat material är författat av erfarna veterinärer med många års praktisk erfarenhet.