Fråga Veterinären

Vi samarbetar med Veterinären.nu som som erbjuder en kostnadsfri tjänst där du kan du ställa frågor till erfarna kattveterinärer och kattbeteende-experter. Klicka på loggan nedan för att komma till tjänsten.

veterinaren_logo

Veterinären.nu grundades 2009 och är idag Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjursägare. Vårt mål är främja sällskapsdjurs hälsa och välbefinnande genom att sprida information i form av artiklar och besvarande av frågor om sjukdomar, skador och skötselråd på ett språk som alla kan förstå.

Veterinären.nu erbjuder följande tjänster

  • Faktabank – här finns våra artiklar om sällskapsdjur uppdelade efter djurslag samt Sjukdomar, Skador och Bra att veta. Vi adderar löpande nya artiklar till faktabanken.
  • Fråga Veterinären – har du frågor eller funderingar? Antingen kan du fråga någon av våra veterinärer och experter om vägledning eller kan du själva hitta svaret i Veterinärens ständigt växande arkiv av redan besvarade frågor.
  • Forum – här kan du diskutera ditt sällskapsdjurs välbefinnande med likasinnade sällskapsdjursägare.
  • Veterinärkatalog – Vår katalogfunktion innehåller information om alla Sveriges veterinärkliniker så att du lätt kan hitta rätt veterinär nära dig.

Vi är oberoende och främjar djurs hälsa och välmående

All information på veterinären är seriös, objektiv och kostnadsfri. Det är viktigt att påpeka att det redaktionella innehållet är helt oberoende och att sponsorer och annonsörer inte kan påverka innehållet i texter eller annat material. Allt publicerat material är författat av erfarna veterinärer med många års praktisk erfarenhet.