‹ Försäkring

Vilka försäkringar finns för att ge katten en god sjukvård?

Jag är en kille som har två katter som jag verkligen bryr mig om.
För mig har katten ett värde mer än att jag bara skall ha något mjukt att ta på. Min fråga till är: ”Vilka försäkringar finns att
tillgå för att ge katten en god sjukvård ?” Jag har inte fått något svar på den frågan så jag tänkte fråga dig om du har något svar.

Mvh
Dan.

Hej Dan!

Det finns en hel del försäkringar hos de olika försäkringsbolagen som du kan teckna till dina katter. Jag tycker att du skall ringa det bolag där du redan är kund och förhöra dig. Jag själv tecknade en försäkring i ett bolag som nu har övergått i Folksams regi. Det är en bra försäkring tycker jag med en acceptabel självrisk. Vissa försäkringsbolag försäkrar inte katter över en viss ålder och ibland får katten inte vara försäkrad efter en viss ålder. Så jag råder dig att ringa till det bolag där du är kund och sedan ringa till ett par andra också för att förhöra dig om regler och priser som kan variera. Jag kan inte ge dig utförligare råd då jag inte vet ålder på dina katter eller ras. Om det är raskatter du har så kan man ibland få teckna försäkring genom raskattsklubbar. Lycka till!

Vänligen
Liza