‹ Ensamhet

Räcker de nuvarande två och fyrbenta vännerna till Madonna?

Hej!
Madonna fick bara en unge i sin första kull. Hur ska vi göra för att ungen ska ha det så bra som möjligt, och inte bli asocial? Måste den lilla ha någon ”kompis”? Räcker det att vi människor och de andra kattorna i familjen (mormor och snäll blandrashane) försöker att ta EXTRA väl hand om henne? Lilltösen är nu drygt två veckor och har mer än tredubblat födelsevikten och är pigg och go.

Gunilla

Hej!
Det kan vara besvärligt att bara ha en kattunge men ni har ju passerat den mest jobbiga tiden då kattungen kan ligga och skrika i lådan och känna sig som om den var ensammast i hela världen.
Nu kommer kattungen att börja röra på sig mer och den kommer att ty sig till de andra katterna samt till er. Var som vanligt och ”plocka” och gulla med den så kommer det inte att vara något problem. Viktökningen är jättebra så det är bara att njuta av den lilla. Det lustiga är att denna kattunge kommer nog bli mer social än vad kattungar kan bli i stora kullar. Denna kommer att ty sig än mer till andra katter och till er medan kattungar i större kullar har varandra och är då inte särskilt intresserade av oss tvåbenta om vi inte ”lägger oss i” lite här och där :) Det kommer nog att gå bra för den lilla med lite hjälp och kärlek av två och fyrbenta.

Ellinor