‹ Parning

Para Birmafröken och spara en kattunge som kompis

Hej!

Vi har köpt en liten Birmakattflicka som är tio veckor och vi väntar med spänning på henne då vi får hämta henne första juli. Nu har vi några funderingar angående detta.
Då vi båda arbetar heltid så är vi oroliga för att det kanske blir tråkigt för henne på dagarna (vi är nästan alltid hemma på kvällarna). Vi har funderingar på att skaffa en kattkompis till henne då vi någon gång skulle vilja uppleva att få kattungar, men hur gör vi då. Vi vill inte att hon skall få kattungar för tidigt. Jag har även läst att P-piller inte är att rekommendera då dessa ej bör tas en längre tid.
Hur gör vi, kan vi skaffa en lite äldre katt eller ger han sig på henne för tidigt. Vi har funderat på en tjejkatt till men vi anser att tre katter blir för mycket. Hur skall vi göra. Vi kan inte så mycket än om dessa underbara djur men vi lär oss.

Hej!

Hoppas att det går bra med er Birmafröken. Mitt råd till er är att para er Birmahona när hon blivit tillräckligt gammal (ca. ett och ett halvt år) och spara en kattunge, som kompis till henne.

Med vänlig hälsning
Annette Andersson