‹ Torrfoder

Kattunge äter bara ur de vuxna katternas skål

Här är några kattungefrågor.
Jag har köpt en liten perserkille som är världens busigaste och sötaste. En fråga om mat: Min andra katt, som är 2 år äter Hill´s torrfoder för vuxna katter, och min ”lille” buse är där och äter hela tiden fast han har Whiskas och kattungemat i sin skål.
I djuraffären sa dom att det var OK att bara äta Hill´s, bara han fick mycket mat, stämmer det? Han verkar vara bra i magen och växer så att det knakar, så han tycks må förträffligt. Jag har också hört att perserkatter skall vara lugna och slöa, det gäller väl inte kattungar? Min lille kisse är överallt och lite till och min ”gamla” katt får aldrig vara ifred! Han verkar ha en enorm energi speciellt när husse och matte har gått och lagt sej. Tacksam för svar

Ellen

Hejsan Ellen.

Vad åt han för mat hos uppfödaren? Man ska helst inte byta foder för snabbt. Mina katter äter blandad mat, både RC´s Kitten, RC´s Sensible, och RC´s Hair & Skin. Kattungarna gick bara i de vuxnas och åt, så jag fick blanda till så att det blev likadant i alla skålarna i stället. Ingen av dem mår dåligt av det.
Min perser är inte heller lugn och slö – men det går i perioder. En del dagar gör han inte annat än sover, andra far han runt som ett torrt löv i full storm… Men så är det med katterna :-) Lycka till!

MVH
Susanne Wahlborg
http://come.to/Cozydolls