‹ Introduktion av kattunge

Hur introducera main coonpojken med de äldre katterna?

Hej!
Jag har en röd perser, Simson elva år och en siames/blandis Imbra tio år. VI har bott ihop hela deras liv. Nu funderar jag om jag ska skaffa en ny medlem, en Main Coonpojke. Hur ska man bäst introducera honom och i vilken ålder kan de äldre katterna bäst ta emot honom?
Om jag skulle finna en tvåårig katt, skulle det gå att få in i min familj? Vill även ha tips på flyttbar utekattgård. Finns det någon sådan att köpa, eller lätt bygga – alla tips är välkomna.

Det finns ingen specifik ålder för att få dom att passa ihop. Inte säkert att dom äldre katterna tycker om att det kommer in en kattunge, om du märker att dom bara slåss i 14 dagar så får ni ta bort den lilla kattungen för då är han inte accepterad av dom äldre. Ja åldern har ingen speciell betydelse när det gäller familjen, frågan är ju vad dina gamla katter gillar en ny familjemedlem. Simson är inte intresserad av någon annan än sig själv redan innan….*suck*
Vad jag vet så finns ingen utebur för katter att köpa trots att vi är många kattvänner och ägare som skulle vilja kunna köpa en sån, men det går att bygga ihop enkelt med hjälp av trävirke som ram och hönsnät som ramar och tak, ev. också på golvet och sen lägga en matta ovanpå.

Lycka till!