‹ Graviditet

Gravid eller inte?

Hej!
Jag har en katt som är ett år och fyra månader. För sju veckor sedan lämnade jag bort henne för parning och efter en dryg vecka hämtade vi henne. Vi trodde inte att något hade hänt, uppfödaren hade inte observerat något, förutom att de sov ihop på morgonen när hon kom in.
När vi kom hem var hon väldigt trött och sov nästan konstant i flera dagar. Efter några veckor svullnade spenarna upp och blev lite rosa. Efter fyra veckor började hon skrika igen fast inte lika djupt hela tiden utan mer vanligt jamande. Hon slutade efter några dagar.
Jag byggde en låda till henne i fall hon skulle vara dräktig. Två veckor senare började hon skrika igen lite grövre men hon gör sig inte sexig på något vis utan är bara förtvivlad, tilläggas bör kanske att då bodde vi tillfälligt hos min pojkvän, idag flyttade vi hem igen och hon har skrikit mindre och lagt sig i lådan som jag byggt där har hon legat väldigt länge. Hennes mage är lite större och spenarna är stora och rosa. Hon springer även på toaletten fler gånger om dagen.
Min fråga blir därför kan om vara dräktig trots hennes skrikande?


Hejsan!
Det låter som om hon är med kattungar, om spenarna blivit större och rosa, samt att hon blivit rödare om magen.
Hon kanske blev nöjd när ni flyttade hem igen. Hennes skrik kan ha varit typ protester att hon vill vara hemma.

Mvh
M-G Eija-Riitta Eklöf-Berliner-Mauer S*BerlinerMauer’s Burmeser, Liden