Clive – räddaren i nöden

I januari flyttade jag till New York. Skulle vara borta till Midsommar. Avskeden hemma gick bra. Minst kul var det att ta avsked av katten (Kurris, snart nio år).

Saknaden efter henne blev stor – vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag lagt på kattramar (ramarna i New York är dyra, men underbara, kattavtryck och så vidare i massor). Så en kväll gick vi förbi en affär. I fönstret sov en kisse. Självklart fastnade jag därutanför fönstret. Efter några minuter satt jag ned på gatan och i det närmaste pussade på fönsterglaset. I New York! Mina vänner fick dra mig därifrån. Med våld.

Efter några dagar gick vi dit igen, och nu var affären öppen. Katten heter Clive och är, självklart, mycket söt. Och som tur är också mycket gosig. Det vet jag, för jag slog mig nämligen ned där på golvet i affären med Clive i knät medan en vän shoppade hundattiraljer.

Det har blivit några turer till den affären igen …

Jag saknar fortfarande Kurris, men har i alla fall Clive att slösa lite kattkärlek på så länge.

~ ~ ~

· Clive bor alltså inte ensam i affären, utan följer med matte dit varje dag.
· Besök Clive och hans affär på: www.karensforpets.com