Anneli skriver om modermjölksersättning för katt

Det finns många olika sorter av modersmjölkersättning på marknaden
just nu. Apoteket har slutat att sälja Cimicat. Hundar och katter har helt olika typer av ämnesomsättning. Köp inte modermjölkersättning för hundvalpar. Modersmjölkersättning för hundar passar ej för katter, fast det finns många som påstår detta. Det finns några kattungar som har dött p g a förstoppning, när de har blivit handmatade med mjölkersättning för hundar.

Här i Stockholm har b la Djursjukhuset Albano och Bagarmossen, Upplands Väsby veterinärmottagning, Rinkeby djurklinik, Djurakuten och några Zoo affärer: Simbi i Sickla, Hund och Katt Specialisten på Sollentuna och Sundbyberg har redan tagit in en gammal och prövat modersmjölkersättning till kattungar: KMR.

Ring och prata med din veterinär eller någon i din Zoo affär, som kan beställa modersmjölkersättning KMR till dig. Det är så viktig för en som har en B-hona som har blivit parat med A-hane. Och då måste man handmata de nyfödda ungarna under ett dygn. Sedan kan mamman ta hand om sina ungar som vanligt. Olika blodgrupper av katter finns skrivet på Internet: artikelarkiv.www.birma.nu

Se till att du alltid har modersmjölkersättning hemma ovanset vilken blodgrupp din hona har. Det kan du beställa så fort när du har konstaterat att din hona är dräktig.

Med vänlig hälsning

Anneli Pääkkö